Leuke carnavalskleding kopen

3 Minuten Gepost op:


Over ons

[QAD] Online shoppersblog Hallo, ik ben Stacey en welkom op mijn blog. Met veel plezier schrijf ik op deze blog over alles wat met online shopping te maken heeft. Ik ben een ervaren personal shopper en naast mijn werk ben ik actief op deze blog en deel ik mijn ervaringen. Daarnaast geef ik tips over wat de beste webwinkels zijn en hoe je online kunt genieten van de beste kortingen. Alles wat je wilt weten over producten die ik heb gekocht en kan aanbevelen vindt je op deze blog. Online shopping is een wonderenwereld die ik graag beter wil belichten. Wees welkom op mijn blog en lees alles online winkelen.

Zoeken

Archief

Recente artikelen

De Expresso jurk
28 maart 2018
Boxspring
4 januari 2018

Weet jij al hoe je verkleed gaat met carnaval? Als je eenmaal in het feestgedruis staat, zie je vaak pas hoe origineel mensen gekleed gaan en vraag je jezelf vaak af: 'Waarom ben ik DAAR niet op gekomen?!" Je ziet met betrekking tot carnavalskleding de gekste dingen, maar ook de meest creatieve creaties voorbij komen. Wil jij komende carnaval ook de blits maken met je pak? Het vereist de nodige voorbereiding, maar met deze thema's zorg jij er voor dat mensen volgend jaar een keertje extra jouw kant op zullen kijken. Begin in ieder geval op tijd en laat je inspireren door de volgende thema's, waarmee je gegarandeerd succes oogst!


Filmhelden cast

Ga je samen met je vriendengroep, voetbalteam of familie op pad? Kies voor bij elkaar passende carnavalskleding! Je mede feestvierders mogen best weten dat jullie bij elkaar horen, je bent herkenbaar voor bekenden en het geeft natuurlijk een hilarisch effect op jullie carnavalsfoto's. Genoeg redenen om dit jaar te kiezen voor een heus groepsthema! Een bekend groepsthema dat het werkelijk waar altijd goed doet is de filmhelden cast. Zoek een populaire film uit, inclusief uitgesproken karakters, die jullie goed na kunnen maken. Het moet natuurlijk wel echt lijken, want als je niet herkent wordt, is de magie er wel een beetje vanaf! Voorbeelden van succesvolle transformaties van filmhelden cast tijdens de carnaval zijn: de smurfen, superhelden, Ninja Turtles en Harry Potter. Dat wordt ter oriëntatie flink wat films kijken met je maten en wellicht wat uurtjes knutsel en schmink plezier.


Disney karakter

Disney figuren zijn altijd een succesnummer tijdens de carnaval. Assepoester, Frozen en Sneeuwwitje pakken zijn niet aan te slepen, maar er zijn natuurlijk nog veel meer figuren! Kies dit jaar voor een niet zo voor de hand liggend Disney karakter. Sneeuwwitje zal gegarandeerd hier en daar een jaloerse blik op je werpen. Soms vind je de pakken al kant en klaar in het carnavalskleding assortiment (zoals die van voorgenoemde karakters), maar soms moet je zelf je creativiteit gebruiken. Schakel iemand in die over weg kan met een naaimachine en scoor stof op de markt voor een uniek pak van jouw Disney held. Originele voorbeelden voor de carnaval? Denk aan Pinokkio, Ariel of Beauty and the Beast. 


Snapchat/Instagram filter

Wil je hip en herkenbaar zijn tijdens de carnaval? Kies dan een (flatterende) Snapchat/Instagram filter! Het kost wat creativiteit, schmink en de nodige attributen om het na te maken, maar succes is gegarandeerd. Iedereen kent de filters en zal binnen enkele seconde al zien dat jij als een wandelende Insta Story door de optocht struint!

• Tags: • 427 Woorden