De Expresso jurk

3 Minuten Gepost op:


Over ons

[QAD] Online shoppersblog Hallo, ik ben Stacey en welkom op mijn blog. Met veel plezier schrijf ik op deze blog over alles wat met online shopping te maken heeft. Ik ben een ervaren personal shopper en naast mijn werk ben ik actief op deze blog en deel ik mijn ervaringen. Daarnaast geef ik tips over wat de beste webwinkels zijn en hoe je online kunt genieten van de beste kortingen. Alles wat je wilt weten over producten die ik heb gekocht en kan aanbevelen vindt je op deze blog. Online shopping is een wonderenwereld die ik graag beter wil belichten. Wees welkom op mijn blog en lees alles online winkelen.

Zoeken

Archief

Recente artikelen

De Expresso jurk
28 maart 2018
Boxspring
4 januari 2018

Duurzaam

Deze keer schrijf ik een stuk over de expresso jurken. Expresso kiest bewust voor duurzame materialen. Voorbeelden zijn: duurzaam katoen, tencel een zachte stof van eucalyptusbomen en viscose van Lenzing, een duurzame variant van viscose.  Naast de duurzame materialen die Expresso voor de kledingstukken gebruikt, staan zij ook voor eerlijke behandeling van de werknemers in de naaiateliers. Er wordt samengewerkt met The Fair Wear Foundation. Ook met leveranciers heeft Expresso een duurzame samenwerking en gaan ze langs bij fabrieken om een health and safety check te doen. Daarnaast geeft Expresso de consument ook handige bespaar tips om kleding lang goed te houden en het milieu zo veel mogelijk te sparen. Een paar handige tips zijn: - Was op 30 graden; - Was na 1 dag dragen niet meteen je kleding; - Gebruik een milieu vriendelijk wasmiddel; - Gooi kleding niet weg maar doneer het aan een organisatie die kleding recyclet.

Merk

Expresso is een Nederlands modemerk, met een team dat veelal uit vrouwen bestaat. Expresso wil graag mooie kanten van jezelf accentueren en mindere kanten verbloemen. Met een fijne pasvorm en maten van 34 tot 46, heeft expresso een ruim aanbod. Je voelt je elegant, comfortabel en origineel in een kledingstuk van Expresso.  Expresso heeft elk jaar vier collecties met meerdere thema's, elk thema heeft zijn style items maar ook fijne basics. De items hebben een eigentijds karakter en geven je een vrouwelijk gevoel!

Expresso Jurken

Expresso heeft een ruime keus aan jurken in de collecties, van bonte kleuren tot zwart/wit. Hieronder een paar beschrijf ik een aantal jurken, om een idee te krijgen wat Expresso te bieden heeft. Daisy jurk Een zwart/ witte jurk gemaakt van stretch stof, kreukt niet droogt snel en je hoeft deze jurk niet te strijken. Deze jurk komt tot knie hoogte, driekwartmouwen, een bijpassende ceintuur en een ronde hals. Soap jurk zwart Deze jurk is gemaakt van een jacquard stevige stof en heeft een zigzagdessin met een elastische band om de taille. Deze jurk is mouwloos, heeft een ronde hals en komt tot de knie. Drew jurk beige Een gemakkelijk zittende jurk met een workwear achtige look. Deze elementen zijn terug te vinden in de borstzakken en steekzakken op de heupen. De jurk is gemaakt van Tencel viscose en elastaan. De jurk heeft een ruime ronde hals, driekwartmouwen en en een rijgkoort in de taille.

De perfecte jurk, de perfecte pasvorm

Expresso jurken zijn er in verschillende soorten en maten. Verschillende dessins en kleuren maakt deze jurken leuk voor verschillende gelegenheden, voor een feest, op kantoor of gewoon thuis.  Expresso maakt gebruik van duurzame stoffen en zorgt voor goede controle in de fabrieken waar de kleding wordt gemaakt.  Kies je voor een expresso jurk, dan kies je voor kwaliteit! Shop dit merk bij Van de Belt Modewereld!

• Tags: • 463 Woorden